Salah satu permainan loteri yang paling terkenal di Eropah telah dicipta pada 3 Disember 1997. Ia adalah Superenalotto Itali yang dicipta dan telah beroperasi sejak itu. Ia dikenali sebagai loteri dengan jackpot tertinggi dan merupakan kegemaran di kalangan peminat loteri di seluruh dunia. Cabutan permainan loteri ini diadakan setiap hari Selasa, Khamis, Sabtu.

Jackpot loteri ini telah mencapai 75 juta euro. Dikatakan bahawa pemain loteri di Itali taksub untuk memenangi jackpot. Mereka percaya bahawa jika mereka berbuat demikian, kehidupan mereka akan berubah selama-lamanya. Seseorang boleh mencapai impiannya dengan rejeki.

Mari ketahui lebih lanjut tentang loteri ini.

Anda mesti membeli tiket anda jika anda ingin mengambil bahagian dalam Superenalotto Itali. Ia sangat mudah. Anda boleh memenangi jackpot jika anda mempunyai tiket untuk loteri. Jika anda tidak mempunyai tiket loteri dan diberitahu bahawa anda telah memenangi jackpot, ia mungkin satu penipuan.

Anda mempunyai dua peluang untuk menang dengan satu tiket Superenalotto apk mega888. Anda mesti memadankan semua enam nombor yang menang. Terdapat 90 nombor yang tersedia. Nombornya berkisar antara 1 hingga 90. Untuk memenangi jackpot berjuta-juta dolar, anda mesti memadankan enam nombor.

Walaupun anda hanya memadankan lima nombor, jangan berkecil hati. Anda masih boleh menang besar. Peluang kedua untuk pemain loteri yang sepadan dengan lima nombor ditawarkan oleh nombor “jolly”. Padankan lima nombor dan nombor riang untuk memenangi hadiah yang lebih besar daripada jika anda memadankan hanya lima nombor. Anda juga boleh memenangi hadiah hebat jika anda memadankan hanya tiga atau empat nombor kemenangan. Untuk memenangi hadiah, anda mesti memadankan sekurang-kurangnya tiga nombor pemenang.

Permainan loteri ini juga menawarkan pilihan untuk membeli nombor “superstar”. Nombor superstar dikenakan bayaran tambahan dan diambil secara berasingan daripada cabutan jackpot utama. Nombor yang menang mungkin sama seperti yang terdapat dalam cabutan biasa, atau cabutan untuk nombor riang. Ia adalah pilihan popular untuk pemain Itali untuk bermain jenis permainan ini kerana tiada cukai ke atas kemenangan. Jackpot juga boleh dibayar dalam satu jumlah sekaligus atau sebagai bayaran tahunan.

Adalah baik untuk mengetahui bahawa pemain loteri dalam talian dari negara selain Itali boleh bermain permainan loteri popular ini. Anda boleh memenangi berjuta-juta jika anda membuat pertaruhan hari ini!